TFW-TUNNIT ESPOON KILOSSA 

Treenaatko mieluummin aamulla vai illalla? Jos olet aamuvirkku, meiltä saat virkistävän startin päivääsi. Iltapäivän ohjelmamme sisältää monipuolisesti erilaisia tunteja – jokaiselle jotakin! Treenaamme myös viikonloppuisin.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TUNTIKALENTERI 

 MAANANTAITIISTAIKESKIVIIKKOTORSTAIPERJANTAILAUANTAISUNNUNTAI
6:00       
6:30VOIMA 1HURRIKAANI /  CIRCUIT 1 SPEED & STRENGTHVOIMA 2HURRIKAANI /  CIRCUIT 2  
7:30VOIMA 1 HURRIKAANI /  CIRCUIT 1 VOIMA 2VOIMA 2  
9:00       
10:00     VOIMA2 
11:00  SPEED & STRENGTH  HURRIKAANI /  CIRCUIT 2 
12:00     SPEED & STRENGTH 
13:00       
16:00VOIMA 1VOIMA 1 VOIMA 2VOIMA 2 LEVEL UP
17:00VOIMA 1HURRIKAANI /  CIRCUIT 1VOIMA 1VOIMA 2HURRIKAANI /  CIRCUIT 2 17:00 MOBILITY 
17:30 VOIMA 2
18:00HURRIKAANI /  CIRCUIT 1VOIMA 1SPEED & STRENGTHHURRIKAANI /  CIRCUIT 2VOIMA 2 

 

18:30 MOBILITY

19:00VOIMA 1HURRIKAANI /  CIRCUIT 1HURRIKAANI /  CIRCUIT 1VOIMA 2   
20:00VOIMA 1VOIMA 1     

Muutokset mahdollisia, tarkistathan aina ajantasaisen treenikalenterin WODConnect -sovelluksesta. Jos olet tulossa kokeilutunnille, näet ajantasaisen treenikalenterin varaussivulla.

TFW HURRIKAANI, CIRCUIT JA SPEED & STRENGTH -tunnit

Näillä TFW-tunneilla syke nousee ja rasva palaa! TFW Hurrikaani, Circuit ja Speed & Strength ovat mukailtuja maailman parhaiden kamppailu­lajiurheilijoiden fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittämisestä. Tunnit sopivat erinomaisesti kaikentasoisille kuntoilijoille perustasosta aktiivisiin treenaajiin.


Tunneilla yhdistellään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin. Hurrikaani-tunnista on hyvä aloittaa TFW-harjoittelu, sillä se sopii ensikertalaisille eikä edellytä suurempaa lihasmassaa tai voimaa.

TFW VOIMA -TUNNIT

Yksi tärkeimmistä TFW­-treenaamisen kulmakivistä on voimaharjoittelu. Säännöllisen harjoittelun tuloksena rasva palaa ja kroppa kiinteytyy, lihasmassa kasvaa ja aineenvaihdunta tehostuu. Näiden vuoksi voimaharjoittelu on erinomainen tapa muokata kehosta urheilullinen, ryhdistä parempi ja luustosta vahva. Lihasvoiman kasvamisen myötä kehosi on luonnollisen terve ja askeleesi kevyempi kuin aiemmin!

TFW Voima -tunneilla yhdistellään monipuolisesti sekä apuvälinein että omalla kehonpainolla tehtäviä harjoituksia. Niihin kuuluvat muun muassa maastavedot, kyykyt, punnerrukset sekä leuanvedot. Pääpainona Voima 1 -tunneilla on ylävartalon lihaksien voiman kehittäminen, ja Voima 2 -tunnit sen sijaan painottuvat jalkojen ja alavartalon lihaksiin. TFW Voima -tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta jokaiselle, ja kaikki harjoitukset tehdään oman kuntotason mukaan ammattitaitoisten valmentajien ohjeistuksella.

VARAA ILMAINEN KOKEILUKERTA!

Tervetuloa testaamaan TFW-harjoittelua ilmaiseksi Espoon Kilon salilla. Näin varaat ilmaisen Hurrikaani/Circuit-kokeilutunnin:

1. Katso sinulle sopiva aika Kilon salin lukujärjestyksestä.

2. Lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@tfwkilo.com tiedot toivomastasi ajankohdasta päivämäärineen ja kellonaikoineen.

 

Nähdään treeneissä!

Tee varaus tästä

Lose fat · build muscle · feel good

Train more, fear less! 

TFW-tunneilla laitetaan kuntoon sekä kroppa että fiilis.
Tervetuloa tutustumaan ja treenaamaan salillemme Espoon Kilossa!

Varaa ilmainen kokeilutunti