meillä on monta tapaa aloittaa

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Niinpä meillä voit aloittaa siten kuin sinulle parhaiten sopii.
Meillä aloituskurssi ei ole pakollinen.

Tule kokeilemaan

Kokeilutunnille voi tulla kuka vain kuntotaustasta tai aiemmasta treenikokemusta riippumatta. Kokeilutunti ei maksa mitään ja se on erittäin helppo tapa varmistaa että TFW-treeni sopii sinulle! Kokeilutunnin jälkeen voit vielä päättää tarvitsetko peruskurssia treenien aloittamiseen.

Tee varaus ja ammattitaitoinen valmentajamme ottaa sinut tunnilla vastaan ja opastaa alkuun!

käy peruskurssi

Tarvitsetko aloittamiseen enemmän opastusta, varmuutta ja rutiinia? Tai tuntuuko kuntoilun ja uuden harrastuksen aloittaminen muuten hankalalta? Sinulle paras tapa aloittaa on käydä TFW Kilon Peruskurssi.

 

Peruskursseja järjestetään neljä kertaa vuodessa. Seuraa kurssien aikataulua sivuiltamme. Paikkoja kursseilla on rajoitetusti ja ne ovat erittäin kysyttyjä.

Liity jäseneksi

Kävitkö jo kokeilutunnilla, oletko trenannut jollain toisella TFW-salilla aikaisemmin tai tiedätkö muuten vain että tämä on sinun juttusi? Tervetuloa TFW Kilon jäseneksi!

Valitse sinulle sopivin jäsenyystyyppisi ja liity aikailematta. Liittyessäsi saat ohjeet tuntivarusten tekoon ja salimme käytäntöihin.

mitä jäsenemme ajattelevat meistä...

"Olin jo luopunut toivosta, siitä että en ole urheilullinen enkä tule koskaan löytämään mulle sopivaa lajia saatikka kokemaan liikunnan ilon mutta toisin kävi! Päädyin TFW Kilon salille helmikuussa 2020 peruskurssille, joka ensimmäisestä treenistä lähtien sai mut koukkuun."

Maria Björn,

aloittanut 02/2020

"Täällä on parhaat coachit, jotka kertovat miten tehdään oikein ja turvallisesti, sitä arvostan. Lisäksi huikeet treenikaverit ja kannustus. Täältä saan hyvät eväät jokapäiväiseen jaksamiseen, itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Parhaat energiat päivään!"

Pirjo Alppivuori, 

aloittanut 10/2018