hierontapaja

Hierontapaja tarjoaa hierontaa ja kuivaneulausta TFW Kilon tiloissa. Hierojana toimii koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuivaneulausterapeutti Ari Hulkko.

 

Terapiahuone löytyy TFW Kilon aulan välittömästä yhteydestä ja palvelu on avoinna kaikille riippumatta siitä oletko TFW Kilon asiakas.

Tutustu Hierontapajaan ja varaa aika

Jäsentuotteet kotiovelle

Tarvitsetko kenties lippiksen, hupparin, pipon tai urheilutopin? TFW Kilon aidot ja alkuperäiset jäsentuotteet toimittaa yhteistyössä vaatemyynti.fi. Verkkosivuilla laaja valikoima eri tuotteita tilattavissa suoraan kotiin. Osaan paidoista voit valita haluamasi painatuksen selkään.

 

Valittuja tuotteita sovitettavissa ja myynnissä myös salin aulassa samaan hintaan kuin verkoissa.

Siirry Verkkokauppaan

yksityistunti omalle porukalle

Järjestämme yrityksille, yhteisöille ja urheiluseuroille räätälöityjä yksityistunteja. Tiimi-, tyhy- ja tykypäivät saavat uudenlaista energiaa yhteisestä treenistä, joka nostaa tiimihenkeä ja hitsaa porukkaa yhteen. Valmentajamme suunnittelee yksityistunnit aina toiveidenne mukaan, ottaen huomioon porukkanne aikaisemman kuntoilutaustan ja muut erityistoiveet.

 

Treeni voidaan toteutta mihin kellonaikaan tahansa normaalien TFW-tuntien ulkopuolella. Sopiva pituus yksityistunnille on 1-1,5 h.

 

Yksityistreenit voidaan järjestää joko kertaluontoisesti tai jatkuvana esim. viikoittain tai kuukausittain. 

 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva paketti!

Ota Yhteyttä