TFW Kilon Hinnasto 

TFW-treenit sopivat kaikenlaisille treenaajille. Meillä Espoon Kilossa harjoittelet aina edulliseen hintaan. Tervetuloa! 

Kurkkaa tunnit

94 €/KK

Määräaikainen jäsenyys, kesto 13 kk. Maksat 12 laskua ja saat yhden kuukauden kaupan päälle. Ilmaiskuukauden ajankohdan saa valita. Jäsenyys ei jatku automaattisesti määräaikaisuuden päätyttyä. 

Ale-ryhmän*
hinta 85 €/kk

Tilaa

104 €/KK

Määräaikainen jäsenyys, kesto 6 kk. Jäsenyys ei jatku automaattisesti määräaikaisuuden päätyttyä. 

Ale-ryhmän*
hinta 94 €/kk

Tilaa

111 €/KK

Määräaikainen jäsenyys, kesto 3 kk. Jäsenyys ei jatku automaattisesti määräaikaisuuden päätyttyä. 

Ale-ryhmän*
hinta 100 €/kk

Tilaa

122 €/KK

Toistakseksi voimassa oleva jäsenyys. Jäsenyys irtisanottavissa joka kuukausi viisi arkipäivää ennen kuun vaihdetta.

Ale-ryhmän*
hinta 110 €/kk

Tilaa

175 €

Oikeuttaa kymmeneen vapaavalintaiseen treeniin. Kortti on voimassa ostopäivästä 6 kk.

Ale-ryhmän*
hinta 158 €

Tilaa

20 €

Oikeuttaa yhteen vapaavalintaiseen treeniin. Kertamaksu on voimassa ostopäivästä 6 kk.

Ale-ryhmän*
hinta 18 €

Tilaa

*) ALE-ryhmän hinnoitteluun ovat oikeutettuja opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset sekä pelastuslaitoksen, puolustusvoimien, poliisin ja HUS:in työntekijät. Oikeus todistettava tilauksen yhteydessä.

jäsenyyden sisältö

Kaikki jäsenyydet oikeuttavat neljään vapaavalintaiseen treenikertaan + yhteen mobility-tuntiin / viikko. 12+1 kk -jäsenyydessä oikeus yhteen veloituksettomaan kuukauteen jäsenyyden aikana. Harjoitteluoikeus on voimassa myös maksuttoman kuukauden ajan. Pääset mukaan myös jäsenille suunnattuihin Facebook ja WhatsApp-ryhmiin, joista saat lisää tukea omaan treenaukseen ja hyvinvointiin! Jäsenille järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja tempauksia vuoden aikana. Ota rohkeasti jäsenyys haltuun!

Liity Jäseneksi

MEILLÄ MAKSAT myös LIIKUNTAEDUILLA

Normaalin laskutuksen lisäksi meillä käyvät myös kaikki Suomessa käytössä olevat liikuntaedut seteleineen, kortteineen ja erilaisine sovelluksineen. Pankki- ja luottokortit tai käteinen eivät käy maksuvälineenä salillamme. Muistathan kuitenkin, että liikuntaetu on henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa tuoteostoja. Yrityslaskuihin lisäämme 10 € laskutuslisän. Huomioithan, että salillamme et voi maksaa käteisellä tai pankki- ja luottokorteilla.

Treenitunnit

Millaista se sitten olisi? Varaa ilmainen kokeilutunti ja hyppää mukaan! 

Voit tulla testaamaan menoamme ilmaiseksi! Meillä saat alkuun aina hyvän opastuksen, joten pääseet helposti sisälle salimme käytännön juttuihin ja tietenkin itse tunnin ohjelmaan. Ilmaisen kokeilukerran varaat Hurrikaani/Circuit-treeniin alla olevalla painikkeella.  

 

Tulehan mukaan! 

Tee varaus täältä

Tervetuloa treenaamaan edulliseen hintaan salillemme Espoon Kiloon!

Varaa ilmainen kokeilutunti