SYKSYN ensimmäinen peruskurssi ON LOPPUUN MYYTY!

Tällä kuuden viikon kurssilla pääset alkuun, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan treenejä TFW Kilon jäsenenä.

 

Seuraava peruskurssi järjestetään lokakuussa 2024. Tiedotamme myynnin alkamisesta lisää näillä sivuilla lähempänä kurssia.

löydä sisäinen taistelijasi

Etsitkö uutta harrastusta, elämäntapamuutosta tai energiaa arkeen? TFW on kaikkea tätä ja se soveltuu kaikentasoisille liikkujille kehonmuokkaukseen ja rasvanpolttoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen!

 

Tällä kurssilla voit aloittaa TFW-treenit hallitusti oman pienryhmän ohjauksessa. Kurssi soveltuu kaikentasoisille liikkujille lähtötasosta ja iästä riippumatta. Ammattitaitoiset ohjaajat antavat henkilökohtaista opastusta yksilölliset tarpeet huomioiden.

 

Kurssin kesto on kuusi viikkoa, joista ensimmäiset neljä viikkoa harjoitellaan kolme kertaa viikossa yhdessä muiden peruskurssilaisten kanssa. Tämän jälkeen saat syyskuun loppuun asti ulottuvan kahden viikon jäsenyyden TFW Kiloon, jossa voit treenata oman aikataulusi mukaan yleisillä tunneilla. Kurssin päätyttyä sinulla on kaikki valmiudet treenien jatkamiseen TFW Kilossa.

 

Meillä TFW Kilossa paistaa aina aurinko - tervetuloa mukaan!

PEruskurssi 18.8.-29.9.2024

Sisältö

  • TFW Kilon ammattitaitoisten valmentajien ohjaamat kurssin omat tunnit kolme kertaa viikossa neljän viikon ajan.
  • Kahden viikon määräaikainen jäsenyys TFW Kiloon neljän ensimmäisen viikon jälkeen. Saat valita normaali lukkarista 4 tuntia/viikko.
  • Alku- ja lopputilanteen toiminnalliset kuntotestit.
  • Yksityinen Facebook-ryhmä.
  • Warrior Shred ruokavalio-opas ja reseptikirja, tukemaan hyvinvointiasi kurssin aikana.
  • TFW Kilo T-paita (kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä Notes kohtaan paidan kokosi).

Hinta

Early Bird -hinta 179€ (norm. 199€) voimassa 21.7.2024 asti! Osallistumisen voi maksaa myös kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla/seteleillä/applikaatiolla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Toimithan nopeasti, sillä kurssille mahtuu vain 20 nopeinta! Nämä kurssit myydään aina loppuun.

Kurssipalautteita

"Selkeästi rytmitetty, oli hyvin aikaa perusliikkeiden läpikäymiseen. Positiivinen ilmapiiri, heti ei tarvitse osata tai ole painetta painojen määrästä, jokainen saa tehdä omien kykyjen mukaan. Valmentajat olivat kannustavia ja supermukavia."

Peruskurssi 03/2024 - 27.04.2024

Kurssipalautteita

"Valmentajilla positiivinen ja mukaansa tempaava ote. Hyvä fiilis tekemisestä välittyy. Huolellinen tekniikoiden läpikäynti."

Peruskurssi 01/2024 - 17.02.2024

Kurssipalautteita

"Tosi hyvä! Kannustavat ja innostavat valmentajat olivat parasta kurssissa! Kurssin lopussa integraatio 'tavallisille' tunneille on tärkeä osa kurssia!"

Peruskurssi 01/2024 - 15.02.2024

tunnit ja tuntikuvaukset

Kurssi sisältää kaksi kertaa viikossa lihaskuntoa parantavia Voima-tunteja, joissa harjoitellaan kaikki TFW:llä tehtävät pääliikkeet. Lisäksi viikoittain järjestetään yksi sykettä nostattava Hurrikaani-tunti, jossa rasva palaa ja kunto paranee!

 

Alkuinfo ja kuntotestit sunnuntaina 18.8.2024 klo 15:00-16:00.

 

Harjoituspäivät 19.8.-14.9.2024 välisenä aikana:

  • Maanantai klo 18:00-19:00, Voima-tunti
  • Keskiviikko klo 19:00-20:00, Voima-tunti
  • Lauantai klo 13:00-14:00, Hurrikaani/Circuit-tunti

Kurssille voi ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan kaikille tunneille.

 

Viimeiseksi kahdeksi viikoksi 16.9.-29.9.2024 saat määräaikaisen jäsenyyden TFW Kiloon, jonka aikana voit osallistua haluamillesi tunneille TFW Kilon lukujärjestyksen mukaisesti. 

Lisätietoja kurssista ja osallistumisesta saat osoitteesta info@tfwkilo.com. Ilmoittautumisen voit tehdä alla olevan painikkeen kautta. Ilmoittautuminen ohjautuu WODConnect -sovellukseen, jota käytetään myös TFW Kilon tuntivarausjärjestelmänä.

LOPPUUN MYYTY!

Seuraava peruskurssi järjestetään lokakuussa 2024. Tiedotamme myynnin alkamisesta lisää näillä sivuilla lähempänä kurssia.

Jos maksat kurssin osittain tai kokonaan liikuntaedulla, älä ilmoittaudu yllä olevan painikkeen kautta, vaan maksa valitsemasi summa etusovelluksessa (esim. Edenred, Smartum tai Epassi) TFW Kilolle, ota screenshot maksukuitista ja lähetä se meille osoitteeseen info@tfwkilo.com. Luo itsellesi myös profiili valmiiksi WODConnect-sovellukseen tästä linkistä. Lisäämme sinut kurssille manuaalisesti ja saat ohjeet mahdollisesta maksun loppuosasta.

ONE DAY, OR DAY ONE?!