Lokakuun Peruskurssi alkaa 22.10.2023. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan...

TFW KILON lokakuun peruskurssi starttaa 22.10.2023

Tällä kuuden viikon kurssilla pääset alkuun, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan treenejä TFW Kilon jäsenenä.

Ilmoittaudu Kurssille

löydä sisäinen taistelijasi

Etsitkö uutta harrastusta, elämäntapamuutosta tai energiaa arkeen? TFW on kaikkea tätä ja se soveltuu kaikentasoisille liikkujille kehonmuokkaukseen ja rasvanpolttoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen!

 

Tällä kurssilla voit aloittaa TFW-treenit hallitusti oman pienryhmän ohjauksessa. Kurssi soveltuu kaikentasoisille liikkujille lähtötasosta ja iästä riippumatta. Ammattitaitoiset ohjaajat antavat henkilökohtaista opastusta yksilölliset tarpeet huomioiden.

 

Kurssin kesto on kuusi viikkoa, joista ensimmäiset neljä viikkoa harjoitellaan kolme kertaa viikossa yhdessä muiden peruskurssilaisten kanssa. Tämän jälkeen saat joulukuun alkuun asti ulottuvan kahden viikon jäsenyyden TFW Kiloon, jossa voit treenata oman aikataulusi mukaan yleisillä tunneilla. Kurssin päätyttyä sinulla on kaikki valmiudet treenien jatkamiseen TFW Kilossa.

 

Meillä TFW Kilossa paistaa aina aurinko - tervetuloa mukaan!

PEruskurssi 22.10.-3.12.2023

Sisältö

  • TFW Kilon ammattitaitoisten valmentajien ohjaamat kurssin omat tunnit kolme kertaa viikossa neljän viikon ajan.
  • Kahden viikon määräaikainen jäsenyys TFW Kiloon neljän ensimmäisen viikon jälkeen. Saat valita normaali lukkarista 4 tuntia/viikko.
  • Alku- ja lopputilanteen toiminnalliset kuntotestit.
  • Yksityinen Facebook-ryhmä.
  • Warrior Shred ruokavalio-opas ja reseptikirja, tukemaan hyvinvointiasi kurssin aikana.
  • TFW Kilo T-paita (kirjoitathan ilmoittautumisen yhteydessä Notes kohtaan paidan kokosi).

Hinta

199 € (sis. ALV), osallistumisen voi maksaa myös kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla/seteleillä/applikaatiolla.

 

Toimithan nopeasti, sillä kurssille mahtuu vain 20 nopeinta! Nämä kurssit myydään aina loppuun.

Kurssipalautteita

"Tosi monipuolinen, kautta linjan erinomaiset valmentajat, joilla tosi ammattimainen ja tsemppaava ote 😊 Liikkeet opeteltiin tekemään varmasti oikein ja valmentajien tapa antaa palautetta -myös korjaavaa tarvittaessa - oli tosi miellyttävä. Myös yhteisöllisyys oli kivaa ja kaikkien kannustus toisiaan kohtaan."

Peruskurssi 03/2023 - 26.04.2023

Kurssipalautteita

"No oli best! Pidin ylipäätään ideasta, olis ollu toooosi paljon suurempi kynnys tulla suorilta konkareiden sekaan. Tykkäsin siitä, että kaikki oli ns. samalla viivalla vaikka kukin toki omassa tilanteessaan. Coachit on mahtavia ja treenitahti mulle sopiva. Pidin siitä, että keskityttiin tekniikkaan ja otettiin siinä mielessä "iisisti" alkuun. Eri tekniikoiden tarjoaminen ja vaihtoehtojen kysymiseen kannustaminen on superjees. Erityisplussa laihdutuspuheen puutteesta, sitä ei tarvita! <3"

Peruskurssi 03/2023 - 20.04.2023

Kurssipalautteita

"Pidin erityisesti siitä, että tekniikat käytiin hyvin läpi, valmentajia oli peruskurssin aikana riittävästi ja sen kautta sai varmistusta omaan tekemiseen. Kaikki valmentajat oli ihan super hyviä ja otti jokaisen uuden taistelijan vastaan sellaisena kuin on!"

Peruskurssi 01/2023 - 16.02.2023

tunnit ja tuntikuvaukset

Kurssi sisältää kaksi kertaa viikossa lihaskuntoa parantavia Voima-tunteja, joissa harjoitellaan kaikki TFW:llä tehtävät pääliikkeet. Lisäksi viikoittain järjestetään yksi sykettä nostattava Hurrikaani-tunti, jossa rasva palaa ja kunto paranee!

 

Alkuinfo ja kuntotestit sunnuntaina 22.10.2023 klo 16:00-17:00.

 

Harjoituspäivät 23.10. - 19.11.2023 välisenä aikana:

  • Maanantai klo 18:00-19:00, Voima-tunti
  • Keskiviikko klo 19:00-20:00, Voima-tunti
  • Lauantai klo 13:00-14:00, Hurrikaani/Circuit-tunti

Kurssille voi ilmoittautua, vaikka et pääsisi mukaan kaikille tunneille. 

 

Viimeiseksi kahdeksi viikoksi 20.11. - 3.12.2023 saat määräaikaisen jäsenyyden TFW Kiloon, jonka aikana voit osallistua haluamillesi tunneille TFW Kilon lukujärjestyksen mukaisesti. 

Lisätietoja kurssista ja osallistumisesta saat osoitteesta info@tfwkilo.com. Ilmoittautumisen voit tehdä alla olevan painikkeen kautta. Ilmoittautuminen ohjautuu WODConnect -sovellukseen, jota käytetään myös TFW Kilon tuntivarausjärjestelmänä.

Ilmoittaudu Kurssille

Jos maksat kurssin osittain tai kokonaan liikuntaedulla, älä ilmoittaudu yllä olevan painikkeen kautta, vaan maksa valitsemasi summa etusovelluksessa (esim. Edenred, Smartum tai Epassi) TFW Kilolle, ota screenshot maksukuitista ja lähetä se meille osoitteeseen info@tfwkilo.com. Luo itsellesi myös profiili valmiiksi WODConnect-sovellukseen tästä linkistä. Lisäämme sinut kurssille manuaalisesti ja saat ohjeet mahdollisesta maksun loppuosasta.

ONE DAY, OR DAY ONE?!