suomeksi · In English

 

Tälle sivulle on koottu kaikki oleellinen informaatio liittyen TFW Kilossa treenaamiseen. Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta kysymyksiisi, olethan yhteydessä osoitteeseen info@tfwkilo.com.

Laskutus

Miten jäsenlaskutus toimii?

Laskutus tapahtuu kokonaisuudessaan WODConnect-sovelluksessa. Laskutus tehdään kuukausittain, ellet ole erikseen tilannut kertalaskutuksella maksettavaa jäsenyyttä. Erillisiä sähköposti tai paperilaskuja ei lähetetä, vaan jokaisen kokonaisen jäsenyyskuukauden ensimmäisenä päivänä sovellukseen ilmestyy uusi lasku 14 päivän maksuajalla. Erääntyneet laskut estävät tuntivarausten tekemisen.

 

Maksutapoina WOD:ssa on kaikki suomalaiset pankit, yleisimmät luottokortit, MobilePay, Pivo sekä Siirto jne. Maksathan kaikki laskut aina WOD-sovelluksen kautta, etkä tee esimerkiksi manuaalisia tilisiirtoja tai MobilePay-maksuja, ellet ole saanut tästä erillistä ohjeistusta. Mikäli haluat maksaa laskun kokonaan tai osittain liikuntaedulla, lue alla oleva ohje.

 

Sinun on mahdollista sopia myös erillisen WOD:n ulkopuolelta lähetettävän laskun lähettämisestä esimerkiksi työnantajan maksettavaksi. Tällöin lisäämme jokaiseen laskuun 10 € laskutuslisän. 

 

WODConnectia on helpointa käyttää kännykällä, mutta se toimii myös tietokoneella osoitteessa wodconnect.com.

Miten maksan liikuntaedulla?

Kaikki liikuntapalvelut (jäsenyydet, 10-kortit, kurssit) voit maksaa myös millä tahansa yleisimmillä liikuntaeduilla. Hyväksymme maksut Edenredillä, EPassilla ja Smartumilla. Kun haluat kuitata jonkin WOD-laskun tai osan siitä liikuntaedulla, toimi näin:

  • Etsi liikuntaedun sovelluksessa TFW Kilo (joissain sovelluksissa TFW Kilo vol. 2).
  • Maksa valitsemasi summa (joko koko lasku tai osa siitä) ja ota screenshot maksusta.
  • Lähetä screenshot maksusta meille osoitteeseen info@tfwkilo.com. Tämän jälkeen merkkaamme WOD-laskun maksetuksi tai muokkaamme siihen uuden loppusumman.

Jäsenyydet

MITEN UUSIN JÄSENYYDEN?

Kaikki 3, 6 ja 12 kk jäsenyydet ovat määräaikaisia, eivätkä jatku automaattisesti jäsenyyden päätyttyä. Valitettavasti WOD:sta ei pysty näkemään koska oma jäsenyys on päättymässä. Voit päätellä tämän laskemalla WOD:sta vanhojen laskujen lukumääriä tai tarkistamalla vahvistussähköpostista kun jäsenyytesi on aktivoitu. Olemme myös sähköpostitse yhteydessä, kun jäsenyys on päättymässä pian.

 

Jäsenyyttä ei pysty uusimaan itsepalveluna WOD:ssa. Kaikki jatkojäsenyydet ohjelmoidaan pyytämällä jäsenyyteen jatkoa osoitteesta info@tfwkilo.com tai täyttämällä jäsenlomake. Huomioithan, että jäsenyyksien ohjelmointi on manuaalista, joten ethän jätä uusintapyyntöäsi aivan viimetinkaan. Näin varmistat että saat varattua tunteja hyvissä ajoin myös uuden jäsenyyden ajalta.

VOIKO JÄSENYYDEN TAUOTTAA?

Jäsenyyden voi tauottaa ehtojen mukaisesti kahdesta syystä:

  • Lääkärintodistuksella yli 10 vuorokautta kestävissä tilanteissa.
  • Anomukseen perustuvat erikoistapaukset, jotka käsitellään tapauskohtaisesti ja jolloin keskeytyksestä veloitetaan 50€ keskeytysmaksu.

Jäsenyyden tauottaminen pidentää aina jäsenyyden kestoa, jolloin taukoaika siirtyy automaattisesti jäsenyyden loppuun. Sopimusehdot kokonaisuudessaan löytyvät täältä. Jos tämä sivu ja sopimusehdot ovat ristiriitaiset, noudatetaan ensisijaisesti sopimusehtoja.

MITEN 12 KK JÄSENYYDEN LOMAKUUKAUSI TOIMII?

12 KK + 1 KK jäsenyyteen kuuluu ns. lomakuukausi. Jäsenyys on kokonaisuudessaan 13. kk mittainen, joista yhden kuukauden voit pitää maksuvapaana. Saat itse valita minä kuukautena sinua ei laskuteta ilmoittamalla siitä sähköpostitse info@tfwkilo.com. Jäsenyyden 13. kk on automaattisesti maksuton, mikäli et ole pitänyt lomakuukautta aikaisemmin. Harjoitteluoikeus on voimassa normaalisti myös maksuvapaan kuukauden aikana.

10-kortit ja kertakäynnit

Jos olet hyvissä ajoin liikkeellä, normaalihintaiset 10-kortit ja kertakäynnit voit hankkia kätevästi itsepalveluna WODConnectista. Etusivun (Feed) oikeassa yläkulmassa on ostoskärryn kuvake, josta hankinta tapahtuu. Lasku ja treenikerrat muodostuvat profiiliin seuraavan kuukauden alussa. Laskussa on 14 päivän maksuaika kuukauden alusta lukien. Jos haluat kuitata laskun liikuntaetua käyttämällä, toimi kuten jäsenyyksissä (ohje ylempänä).

 

Mikäli tarvitset 10- tai kertakortin käyttöön välittömästi, et voi ostaa sitä itsepalveluna, vaan kortti on tilattava osoitteesta info@tfwkilo.com.

 

10-kortit ja kertakäynnit ovat käytettävissä 6 kk hankinnasta (pois lukien mahdolliset ALE-hintaiset kortit, joissa rajoitus mainittu). Jäljellä olevat käyntimäärät näet aina WODConnectista.

 

ALE-hintaiset (opiskelija, eläkeläinen, HUS, poliisi, pelastuslaitos jne) kortit tilataan aina sähköpostitse osoitteesta info@tfwkilo.com.

TUNTIVARAUKSET

Miten lukujärjestys rakentuu?

Tuntikalenteri jakautuu alkuviikkoon (ma-ke) ja loppuviikkoon (to-la). Tuntien perässä on numero 1 tai 2 kertomassa onko kyseessä alku- vai loppuviikon tunti. Esimerkiksi Hurrikaani 1 on alkuviikon tunti kun taas Hurrikaani 2 on loppuviikon tunti. Numerolla ei siis ole mitään tekemistä tunnin vaativuuden kanssa, vaan numerolla erotetaan alku- ja loppuviikon erilaiset tunnit toisistaan. Samalla tunnilla ei kannata käydä saman viikon aikana useampaan kertaan. Ei siis kannata valita kalenterista esimerkiksi kahta Hurrikaani 1 tuntia, vaan sen sijaan Hurrikaani 1 ja 2 tunnit.

 

Voima, Hurrikaani/Circuit ja Speed & Strength -tunnit on kuvattu tunnit-sivulla. Näiden lisäksi lukujärjestyksestä löytyy Mobility, joka on kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen keskittynyt tunti.

 

TFW-harjoittelu noudattaa 4 days 4 ever (4D4E) -metodia, jonka mukaan suositus on treenata neljä kertaa viikossa. Tämä suositus on samalla maksimi sillä poikkeuksella, että Mobility-tunnin voi ottaa myös viikon viidentenä tuntina. 4D4E-suosituksen maksimiraja varmistaa, että viikossa tulee riittävä määrä myös lepoa. Neljän tunnin viikko-ohjelmaan tulisi valita Voima 1, Voima 2, Hurrikaani/Circuit 1 ja Hurrikaani/Circuit 2. Hurrikaani/Circuit -tunteja voi korvata myös Speed & Strength -tunneilla, mutta niillä ei kannata korvata Voima-tunteja.

tuntivaraukset ja jonotus

Tuntivaraukset tehdään WODConnectissa välilehdellä Bookings. Varauskalenteri aukeaa kaksi viikkoa ennen varattavan tunnin alkua. Kaikki varaukset pystyy perumaan omatoimisesti 4 h ennen varatun tunnin alkua. Ylivoimaisen ja äkillisen esteen sattuessa viimehetken poistoa voi pyytää peruutuksille varatussa WhatsApp-ryhmässä. Tunteja pystyy varaamaan max 1/päivä ja 4/viikko, poislukien Mobility-tunti, jonka voi varata toisena tuntina samana päivänä ja viidentenä tuntina viikkoon.

 

Mikäli haluamasi tunti on täynnä, voit lisätä itsesi myös jonoon. Jonottajat saavat vapautuneet tuntipaikat automaattisesti jonotusjärjestyksessä. Tunnille pääsystä tulee automaattinen sähköpostiposti WODConnectista. Tekstiviesti-ilmoitus on mahdollinen vain, jos maksat WODConnectin käytöstä extraa.

TUNTISAKOT

Käyttämättä jääneistä tuntivarauksista lähetetään 10 € suuruinen sakko, jos tunnille ei ilmesty varatusta paikasta huolimatta. Tällä pyritään vähentämään turhia varauksia, jotta mahdollisimman moni halukkaista pääsisi treenaamaan haluamaansa aikaan. Sakoista kertyneet rahat käytetään #familian hyväksi kattamalla niillä erilaisten jäsentapahtumien ja juhlien kuluja.

viestintä

Sähköpostin lisäksi käytämme salin viestintään Facebookkia ja WhatsAppia. Kaikki oleellinen informaatio on saatavilla muita reittejä, mikäli et ole näissä palveluissa. Facebookissa on ryhmä TFW Kilo Warriors, jonne tulee yleisen viestinnän lisäksi treenien loppukuvat. WhatsAppissa on TFW Kilo Familia -yhteisö, jonka alta löytyy ryhmät Vapaa Sana, Tuntiperuutus ja MyZone Klinikka. Ensimmäisessä ryhmässä kuka tahansa voi avata keskustelua mistä tahansa aiheesta. Jälkimmäisessä ryhmässä voi pyytää viimehetken tuntiperuutuksia alle 4 h ennen tunnin alkua, jolloin peruminen omatoimisesti ei ole enää mahdollista.

taistelijajutut

Miten voin asettaa taistelijanimen?

Taistelijanimet ovat oiva tapa erottautua joukosta ja tuoda omaa persoonaa esiin! Taistelijanimellä varmistat myös, että sinut muistetaan ja jäät helpommin muiden mieleen! Taistelijanimen voi asettaa itsellensä kuka tahansa, olipa treenejä sitten kertynyt plakkariin vain yksi tai satoja. Taistelijanimi asetaan WODConnectissa muokkaamalla omaa etunimeä omassa profiilissa ja asettamalla taistelijanimi etunimen perään lainausmerkeissä, esimerkiksi: Antti "Pedantti". 

 

Huomioithan kuitenkin, että taistelijanimi päivittyy vasta niille tunneille, jotka varaat nimimuutoksen jälkeen! Älä siis pety suotta, jos valmentaja ei kutsukaan sinua taistelijanimellä heti seuraavalla tunnilla.

Myzone

TFW Kilo ja lähes 100 muuta TFW-salia ympäri maailman käyttää MyZone -järjestelmää. MyZone on huippuluokan sykemittaus, jossa sama laite ensimmäisenä maailmassa soveltuu sykkeen mittaukseen sekä ranteesta, käsivarresta että rinnan ympäriltä. MyZone toimii yksilöllisesti, jossa sykealueet perustuvat järjestelmän laskemaan henkilökohtaiseen maksimisykkeeseen.

 

TFW-tunneilla MyZonea käyttävien henkilöiden sykealueet näkyvät salin isolta näytöltä. MyZonen käyttö ei kuitenkaan rajoitu vain salin seinien sisäpuolelle! MyZonen perusidea on hyvin yksinkertainen. Aina kun urheilet ja liikut, mittaa suoritus MyZonella. MyZone kertoo liikutko kuukauden aikana WHO:n suosituksen (ja/tai oman tavoitteesi) mukaan. Salin ulkopuoliseen liikuntaan sopivat kaikki lajit ja myös arkisemmat liikuntamuodot kuten kävely ja pyöräily. Tämä auttaa taistelijoita liikkumaan enemmän ja voimaan paremmin!
Kaikki mitattu liikunta kerryttää MEPSejä.

 

MyZonen avulla voimme ottaa myös yhteisönä erilaisia treenihaasteita muiden TFW-dojojen kanssa. Tämä tekee treenauksesta entistäkin yhteisöllisempää ja hauskaa! #yhdessä

 

Käyttö vaatii älypuhelimen ja MyZone -sovelluksen. Oman MyZone-laitteen voit ostaa koska tahansa salin aulasta.

 

Minulla on jo toisen valmistajan sykemittaus, mihin tarvitsen tätä?
MyZone täydentää nykyistä mittaustasi, eikä yritä korvata sitä! MyZone integroituu saumattomasti esimerkiksi Polarin, Suunnon ja Applen -kelloihin ja sovelluksiin. Voit käyttää myös MyZonen sykevyötä muiden valmistajien kellojen kanssa! Sinulla on kuitenkin aina oltava henkilökohtainen MyZone-laite ja applikaatio, jotta pääset mukaan MyZone-yhteisöön ja salin ruutuun.

 

Miksi MyZone?
💛 Mahdollistaa yksilöllisemmän valmennuksen TFW-tunneilla
🖤 Mittaa ja motivoidu liikkumaan tarpeeksi kuukausittain
💛 Tekee liikkumisesta yhteisöllistä TFW -familian sisällä
🖤 Mahdollistaa treenihaasteet muiden dojojen kanssa
💛 Huippuedullinen, helppo ja hauska
🖤 Kolme eri tapaa mitata lajista riippuen

100 treenin juhlat

Aina kun saat 100-treenikertaa täyteen, tunnin valmentaja noteeraa sinut. Olethan myös itse aktiivinen ja kerrot valmentajalle juhlatreenistäsi. Valmentaja nimittäin näkee WODConnectissa lukumäärän, johon on laskettu yhteen kaikki treenit sekä tulevat tuntivaraukset. Näin valmentaja ei välttämättä aina huomaa koska on kyseessä oikea tasaluvun treeni. Tietyistä satasista saat myös hienon TFW Kilo -rannekkeen seuraavasti:

  • 100-treeniä: #HALLUSSA, musta
  • 300-treeniä: TRAIN MORE, FEAR LESS, keltainen
  • 500-treeniä: EVERY REP, EVERY SET, keltainen
  • 800-treeniä: #TFW4LIFE, all black
  • 1000-treeniä: erikoispalkinto

Jos olet siirtynyt treenaamaan TFW Kiloon toiselta TFW-dojolta, voimme lisätä aikaisemman treenimäärän WODConnectiin, kun ilmoitat siitä meille osoitteeseen info@tfwkilo.com.

TFW Kilo vaatteet

TFW Kilon aidot ja alkuperäiset jäsentuotteet toimittaa yhteistyössä vaatemyynti.fi. Verkkosivuilla laaja valikoima eri tuotteita tilattavissa suoraan kotiin. Osaan paidoista voit valita haluamasi painatuksen selkään.


Valittuja tuotteita sovitettavissa ja myynnissä myös salin aulassa samaan hintaan kuin verkoissa.

 

Teemme yhteistyötä myös suomalaisen treenivaatemerkki Gymnationin kanssa. Järjestämme Gymnation-yhteistilauksia max kerran vuodessa, jolloin näihinkin vaatteisiin on mahdollista saada TFW Kilon -logo painettuna. Yhteistilausten ulkopuolella logolliset vaatteet eivät ole valitettavasti saatavilla. Saat kuitenkin 10% alennusta Gymnationin verkkokaupasta ale-koodilla TFWKILO.

Vaateverkkokauppaan

YKSITYISTUNNIN JÄRJESTÄMINEN

Rakastatko lajia ja tuntuuko siltä, että haluat tarjota mahdollisuuden kokeilla TFW-treeniä myös omalle porukalle? Tilaa meiltä yksityistunti työporukalle, joukkuekavereille, ystäville tai sukulaisille! Järjestämme kaiken kokoisia ja tasoisia tunteja yksityisesti normaalin tuntikalenterin ulkopuolella. Otamme yksityistunneissa huomioon toiveet tunnin suhteen. Yksityistuntien hinnoittelusta ja kaikista käytännön järjestelyistä voit kysyä sähköpostilla osoitteesta info@tfwkilo.com.